De Amerikaanse pers

Gerelateerde afbeelding

“Je hebt het mis Nick,” zegt de professor. “De FED heeft wel degelijk direct of indirect iets met zijn moord te maken. Dat is mijn conclusie. Luister, president John F. Kennedy waarschuwde op 27 april 1961 in een toespraak tegenover de Amerikaanse pers voor het bestaan van geheime genootschappen in Amerika en in Europa, die op de achtergrond de financiële touwtjes in handen hebben en zich boven de wet wanen. Hij noemde geen namen, maar hij doelde op een genootschap bestaande uit de meest vermogende families, dat de llluminati wordt genoemd. Deze schatrijke families maken op de achtergrond de dienst uit in het bankwezen. Niet alleen het bankwezen, maar ook over de militaire industrie hebben zij controle en toezicht. De llluminati streven naar een nieuwe wereldorde, waarin de politieke, militaire en financiële macht volledig in hun handen terechtkomt. Om hun doel te realiseren, hebben ze naast de wapenindustrie een aantal belangrijke organisaties in handen. Een van de instituten die volledig onder controle van de llluminati staat, is de Amerikaanse Centrale Bank, oftewel de Federal Reserve (FED). De eigenaar van de Amerikaanse Centrale Bank is niet de overheid, maar zijn de banken.” “Is John F. Kennedy door de illuminati, vermoord?” “Dat is voor mij een meer dan plausibele verklaring,” zegt de professor. “De llluminati hadden namelijk bedrijfsruimte utrecht een sterk motief om de president te vermoorden, omdat hij hen met Executive Order nummer 11110 buitenspel wilde zetten. De macht van de FED zou zo worden verbroken en de llluminati zouden de controle over het geldsysteem in het belangrijkste land ter wereld verliezen. Vervolgens hebben zij naar mijn overtuiging Lee Harvey Oswald ingehuurd om hem daarna weer door een andere moordenaar te laten ombrengen. Zo maakten ze van de moord op John F. Kennedy een groot mysterie, waar tot op de dag van vandaag geen duidelijkheid over bestaat.” “Hoe is de FED dan ooit aan de macht gekomen?” vraag ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *